Over ons

Over ons

‘Be the change you want to see in the world..’

Cleanfield Duurzaamheid & Advies, een bedrijf met een eigen ‘natuurlijke’ kijk op de wereld.

Wij zijn een bureau met een bijzondere uitstraling. Veel mensen denken dat we groter zijn dan we in werkelijkheid zijn, en dat verbaast ons keer op keer. Kennelijk brengen we meer teweeg dan we zelf vermoeden. We zijn een netwerk organisatie die gelooft in resultaat door samenwerking.

Inmiddels zijn we sinds 1995 werkzaam als adviseur c.q. projectmanager in de (duurzame) bouwwereld. We kennen uw vragen, problemen en uitdagingen als geen ander.

Over ons

Mens en wereld, hand in hand, voor duurzame oplossingen.

De drijvende kracht achter Cleanfield Duurzaamheid & Advies ben ik, Manuel Schoonveld. Al op jonge leeftijd zag ik in dat respect voor onze planeet van elementair belang is bij alles wat we doen. In mijn jeugdjaren was ik vaak te vinden in de natuur. Regelmatig reis ik naar diverse landen om ook daar de natuur te ontdekken en te ervaren. Tijdens deze reizen ervaar ik elke keer weer hoe mooi de wereld is maar ook hoe breekbaar. Te vaak zie ik dat financieel gewin het wint van natuurbehoud en dat onomkeerbare keuzes worden gemaakt. Daarentegen kom ik gelukkig ook steeds meer goede (lokale) initiatieven tegen, waarbij de mens en de wereld hand in hand gaan en kiezen voor duurzame oplossingen.

Duurzame impact, voor mens, milieu en bedrijf

DUURZAME IMPACT
DUURZAME IMPACT
MENS
MENS
MILIEU
MILIEU
BEDRIJF
BEDRIJF

People, planet, profit.

Daar waar de meeste ondernemingen maximale winst als uitgangspunt hebben, gaan wij voor maximale duurzame impact. Wij zijn ervan overtuigd dat een duurzame aanpak niet alleen leidt tot een betere (werk)omgeving voor de mensen (people) en voor een betere omgang met de aarde (planet), maar dat duurzaamheid ook materiële winst (profit) oplevert. Het is dan ook onze persoonlijke missie om dit uit te dragen naar onze klanten en relaties.

Ons team

Manuel Schoonveld

Eigenaar en adviseur

De drijvende kracht achter Cleanfield

Manuel Schoonveld

Eigenaar en adviseur

Esther Lukkien

Project Assistent

 

Esther Lukkien

Project Assistent

Ons netwerk van vaste relaties.

Wij zijn een organisatie die gelooft in resultaat door samenwerking.