Duurzaam Bouwen

Duurzaam Bouwen

Duurzaam bouwen, een wereldkans !

Het snel veranderende klimaat en de schaarste aan grondstoffen zijn voldoende redenen om duurzaam te gaan bouwen. Duurzaam bouwen is geen keuze meer maar de enige wijze waarop we nu en in de toekomst moeten bouwen.

Duurzame gebouwen zullen niet snel onder de sloophamer komen. Ze voldoen ook na lange tijd aan de eisen die gebruikers stellen, kunnen van functie veranderen, bieden aantrekkelijke bouwvolumes en blijven esthetisch boeien.

Vanaf de ontwerpfase is gekozen voor duurzame materialen, energie-efficiency door het toepassen van schone energiebronnen en waterbesparing. In dezelfde fase is al rekening gehouden met hergebruik van de materialen na de sloop.

Intelligente gebouw- en installatie concepten zorgen ervoor dat besparingen op energie- en watergebruik flink kunnen oplopen. Duurzaam bouwen levert meervoudige winst op: voor de mens, het milieu en de economie.

Duurzaam projectmanagement

Wij begeleiden uw projecten op het gebied van milieubewustzijn, duurzaam bouwen en energiezuinigheid. Samen met u brengen wij uw wensen, ambities en mogelijkheden in kaart en versterken wij bouw- en ontwerpteams op het gebied van duurzaam bouwen.

Wij zijn goed op de hoogte van regelgeving, beleid en subsidies enerzijds en de marktvraag aan de anderzijds. Wij hebben de laatste kennis van duurzame concepten en oplossingen alsmede een netwerk van betrouwbare duurzame partijen en bedrijven.